Hieronder vindt u een selectie van onze afgeronde projecten voor particulieren

Voor particulieren hebben wij al diverse projecten uitgevoerd. Deze variƫren van een uitbouw, opbouw / dakkapel of verbouwing. Dit kan zijn voor uw nieuwe badkamer of afbouw dakkapel, maar dit kan ook een volledige renovatie of verbouwing zijn. Wij denken graag mee met uw project en uw budget.

Hopelijk kunnen wij snel uw project hieronder bij plaatsen!

Project verbouw/aanbouw Amsterdam

Wij hebben in Amsterdam West samen met de bewoners een prachtig resultaat neergezet. Deze woning was volledig casco opgeleverd en is helemaal verbouwd, inclusief een aanbouw met lichtstraat welke natuurlijk licht geeft in de keuken.

Review van onze klant:

"020Bouw heeft bij ons de hele verbouwing uit handen genomen. Er was letterlijk niks in het huis, geen leiding, geen elektra. Naast bewoonbaar maken van de hele woning hebben ze ook de 4 meter uitbouw van de woonkamer op zich genomen.

Wij hebben 020Bouw ervaren als enorm betrouwbaar, meedenkend, oog voor detail en ons geval ook heel geduldig met onze steeds wisselende keuzes."

Nieuwe woning Haarlem

In Haarlem hebben wij de casco woning vervangen voor een nieuwbouw woning in houtskeletbouw compleet op maat. Een mooie uitdaging in de smalle straatjes van de Leidsebuurt in Haarlem.

020 Bouw - Haarlem